Bloggbyte på G..

Testing Testing…. Ja, jag måste ju testa att skriva här så att jag vet att jag gör rätt om jag byter från min gamla blogg hit till WordPress.. Men jag tror att jag kommer att göra det nu snart faktiskt!;) Idag har jag lite smått börjat sakna Man så det är skönt att han kommer hem till kvällen!  Annars så är det en lugn eftermiddag här hemma.. Det är jag och Elvis dvs. katten som myser lite i soffan..;)

Tänker mycket på saker och ting nu, och undrar ibland varför jag egentligen är som jag är? Andra de kan slå sig till ro här i Sverige och bilda familj etc. och vara nöjda med det medan jag har svårt att vara på ett och samma ställe i mer än ett par månader.. Sen när det blir för mycket rutin måste jag genast iväg och hitta nåt nytt sätt att leva på.. Det kryper liksom i hela kroppen efter något nytt och jag bara måste iväg – helt normalt i min värld!;)

”I got a Gypsy bone..:)”

Och snart är det ju nu dags för ett nytt kapitel i mitt liv.. Åka och bo i mitt älskade Thailand igen, landet som ligger mig så varmt om hjärtat!;) Thailand har iaf. fått mitt resberoende till att dämpas något, innan var jag tvungen att ständigt resa till nya länder och platser och det tog både mycket tid, energi och grävde ett djupt hål i mina besparingar. Så det är skönt att ha hittat hem, eller iaf att ha funnit en plats som jag trivs så otroligt bra på. Men jag ångrar absolut inte att jag lagt så mycket pengar som jag gjort på att resa, tvärtom! Det är som det sägs att resa är det enda man betalar för som verkligen kan göra en rikare! So TRUE ;)

Är lite kluven över om jag ska skriva här på Svenska eller Engelska? Självklart är det lättast för mig att skriva på Svenska men då är det många vänner som inte kan läsa, lite tråkigt.. Fast på ett sätt tycker jag att det är viktigt för mig att skriva på mitt språk för att inte tappa delar av det när man är borta så länge.. Kanske finns nån Translate widget som jag missat? Får ta och kolla det och tipsa mig gärna ni som vet!

Så nu har jag skrivit av mig lite här och tycker att det funkar rätt bra.. nu ska jag värma mig med en stor kopp te..;)

2 tankar på “Bloggbyte på G..

  1. Haha känner igen det där! Varför kan man inte vara som alla andra och vilja ha (och vara nöjd med) ett normalt liv, hemma i Sverige? Men.. det är ju inge kul! Men sååå mycket lättare… När jag var hemma i Sverige nu så kände jag att Detta är sista thairesan, sen ska jag ”ta tag i mitt liv”. Men nu när jag är här… så funderar jag bara på hur jag kunna stanna och kunna leva här! Suck.. :P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s