It’s only for a short time

It’s only for a short time Man and I will be apart.. But I gonna miss him a lot..;) And he keeps asking me what I gonna eat? So typical ”Thai” to worry most about the food! (Sweet;). Cause normally he is the one doing all the cooking! But I’m sure I will survive and it can be good for me to practice on my cooking skills, cause it has been a while!;)

Myself I worry most about Man’s flight to Bangkok, Oh I wish him a nice trip and that everything goes smoothly! And that they let him carry on his guitar on the plane etc…

3 tankar på “It’s only for a short time

  1. Haha ja, helt sjukt. Suttit i flera timmar på jobbet nu och läst ännu mer trådar där och inte blev jag förvånad när jag hittade någon tråd om svenska tjejer och thaikillar. Och vad handlade den självklart om då? JO hur icke välutrustade thaiar är. Trött jag blir!

    Och sjukt med mannen som glömmer sina brallor. Man skäms ju för att vara farang ibland alltså!

    Usch, jobbigt att skicka iväg mannen. Men du åker ju också snart :)

  2. Jaa och allt är så sött och flottigt, älskar’t!

    Tycker mig ha sett många gånger att det är admins som sitter och kommenterar eller håller med om såna dumheter. Skulle vilja säga nåt om det men jag känner på mig hur mycket skit jag skulle få för det. Och så skulle jag få veta hur korkad jag är eftersom jag bara vart här i några få år och inte vet någonting om det RIKTIGA Thailand.. Haha. Den har man ju sett förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s