Wild Orchid Villa booked..;)

Now Im back in travelmodeagain! booking hotel and stuff..;) This time I choose the ”Wild Orchid Villa” close to the Rambuttri area that I like! And also because my very good friend Thanwalai works there now so it’s a win win! :) Can’t wait to arrive in Bangkok it’s really my favourite big city.

Last week at work now! Woop Woop!;)

Pictures from Google.

4 tankar på “Wild Orchid Villa booked..;)

  1. JA! Brott sker ju överallt, hela tiden. Man kan inte styra människor innan brotten har begåtts MEN man kan ta tag i det efteråt och straffa de som gjort fel och på så sätt skrämma andra från att begå fler brott. Så de vet att det kommer få konsekvenser.
    Problemet är ju att thailändska polisen inte vill inse detta för det innebär att de faktiskt måste jobba… Tråkigt men sant.

    Förhoppningsvis kanske de lär sig något av detta om folk står på sig och vägrar släppa det här. För de verkar inte fatta att om de tar fast våldtäktsmannen så snart som möjligt så kommer folk våga åka till Ao Nang, dels för att han är borta och dels för att de vet att om de råkar ut för något så kommer de få hjälp av polisen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s