Time for the BEACH in Krabi..

20121203-222547.jpg

20121203-220535.jpg

20121203-220608.jpg

20121203-220618.jpg

20121203-220633.jpg
It’s so nice to finally be here in Krabi and today I went swimming! And Man stayed with me on the Beach for 3 long hours! My buddha Im so suprised and he didnt complain about it even once!? But off course in the shadow..;)

Last night was a little bit wild when we met the Friends from Sweden.. Alot of drinking, dancing and singing! So funny to see Man dance with my friends mother! First time ever he danced with a woman.. And it was to Abbas Waterloo and Dancing Queen Haha..:)

So tonight we are pretty tired.. Funny we run in to a friend before and he told us that Job 2 Do is playing out on Raileiy tomorrow so we might go there! Fun!

7 tankar på “Time for the BEACH in Krabi..

  1. Härligt! Jag, min man och våra 3 barn åker till Phuket om 2 v. Längtar så jag kan dö! :) Har du några bra tips? Nåt vi inte får missa? :)

    • Hej Erica! Har inte varit i Phuket så mkt de senaste åren men tycker väl att Phiphi kan vara värt ett besök som dagsutflykt. Annars så försök att ta er lite utanför turistorterna och kanske få se lite mer utav riktiga Thailand. Annars så gillade jag Khao Lak och de mindre stränderna i Phuket typ Nai harn etc.. Min vän som åker till Phuket brukar åka på nån utflykt med ett skepp till olika platser, tror det hette La moet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s