Good morning from Thailand!

20121210-102418.jpg

20121210-102428.jpg
Godmorgon till er alla! Är nu tillbaka i Surat Thani City där jag bor på Hotell Tapee precis som förra gången, är lite utav en kändis här nu..;) Sen att min goda vän Ursula har en fyra månaders halv Thai baby ökar ju populariteten det med! Thailändare fullkomligt älskar verkligen Babys vare sig de är män, kvinnor, unga eller gamla! Med en baby på armen är du VIP i Thailand:)

Är speciellt glad just nu för om nån dag så ska vi äntligen till Khanom för att kolla läget och se om vi skulle vilja skapa oss en framtid där!! :) Så är exalterad över detta!:)

I just wrote that right now Im back in Surat Thani visiting my friend Ursula and Im also superexited that we’re going to Khanom next!! To look around and see if we want to create a future there! ;)

4 tankar på “Good morning from Thailand!

  1. Hej tjejen. Sitter och kollar lite resor. Bara en fråga, om jag får för mig att åka iväg. Vart ska jag åka för att få hänga med dig en vecka eller två? :) Kram!

      • Men vart hittar jag dig? Jag är för feg för att åka ner själv och inte träffa nån där nere :oP Hittade en flygstol, 2v den 18jan-2feb. Skulle vara grymt. Men den går till Phuket. Måste veta vad jag ska leta efter haha

      • Jag kan möta dig på flygplatsen i Phuket! Nemas Problemas.. Jag är flexibel ;) Du kan oxå flyga bkk och ta ett vidare flyg ner till Krabi flygplats eller surat thani eller Nakhon Si thammarat med Air asia, kolla deras sida kostar 3-400 kr att flyga inrikes med dem. Finns många alternativ.. Måste lämna landet i slutet av januari då kan du hänga på till Malaysia en sväng! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s