Job 2 Do @ Yaya Bar, Railey

20121210-211256.jpg
För några dagar sedan när vi var i Ao Nang och hälsade på Familjen Blomander så lyckades vi tajma in ”Job 2 Do” Thailands bästa Reggae band! De hade konsert ute på Railey så först visste vi inte riktigt hur vi skulle organisera det hela!? Men allt går i Thailand så det vara bara att hoppa i en longtail båt på Ao Nang stranden och åka ut i mörkret till Railey och sen när vi skulle hem så ringde vi båtchaffisen och han kom och hämtade oss med.. :) Innan spelningen var en grym eld show, brukar tycka att det är lite över reklamerat men den här killen gjorde sin show uppe på en lina, där han drack öl och jonglerade eldgrejer! Helt fantastisk! Rolig tanke när jag tänkte mig själv i samma situation! Ha ha..;) och Job sjöng precis lika bra som vanligt väl värt en båtresa i mörkret! ;) Vill se mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s