Manao(Lime) Shake for breakfast! ;)

20121211-111338.jpg

20121211-111354.jpg

20121211-111405.jpg
Är tillbaks på ”Bangkok Café” igen, de har så bra WiFi! Me like! ;) Så perfekt att sitta här och ladda upp bilder, blogga osv. Försöker fortfarande återhämta mig från mitt ”hiss drama” igår.. Jag bor på sjätte våningen och igår när jag skulle åka upp så var det en jättefull Chinese Thai gubbe (det är mkt Chinese här nu för de har nån speciell grej här i det nybyggda Chinese Templet) som hoppade in i hissen och började med att fråga -you come from? Jag svarade artigt men han verkade inte fatta.;) Sen började han trycka på alla knappar, skitjobbig! Så hissen stannade hela tiden och sen sa han -you smell good! Och kom närmare och petade på mitt hår!!! Eww!! Då fick jag panik och gick ur hissen på fjärde våningen till gubbens stora besvikelse, hörde han muttra nåt.. Ha ha… Samma gubbe som för övrigt är typ 60+ med vitt hår satt kvällen innan med mig i lobbyn, han bad länge och lite väl högljudt och jag surfade. Efter han bett klart vände han sig till mig och blinkade jätteöverdrivet med ena ögat! Vilken fräck gubbe alltså!? Men jag kan bara skratta åt han..;)

2 tankar på “Manao(Lime) Shake for breakfast! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s