Happy feeling @ Khanom Beach :)

20121213-234528.jpg

Är helt sluuut idag efter diverse sol, bad och äventyr..;) Ursula tappade bort telefon, kamera och nyckeln till Huset.. Fråga mig inte hur..? hon hade de i Babygrejen som hon bär Günther i och när hon tog ur honom vid middagen måste de ha trillat ut..? Men jag fick agera hero och lifta med en thai dam tillbaks till andra stranden..:) Och när jag kom dit och försökte förklara fick jag först sura miner, vet inte om de trodde att jag anklagade nån för att ha tagit grejerna(vilket jag absolut inte gjorde). Men jag gick bort till bordet där vi suttit tidigare och där under Ursulas stol låg alltihop!! En jäkla tur var väl det!!:)

Nu är det sovdags för mig för imorn ska jag hyra motorbike och utforska varenda millimeter av Khanom..:) Goood Niiiight!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s