Saknar redan Khanom!! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blev nog allt lite foralskad i Khanom! Tanker mycket pa dagarna dar och langtar tills jag far visa allt for Man nu till Jul..

Just nu befinner vi oss i Thung Song city dvs staden som ligger 20 minuter fran Mans’hem.. Det ar en stor stad, provinsens storsta och det mesta finns har sasom gallerior etc. ;) Fast idag har vi gjort ett besok hos Honda for att kolla pa Motorbikes!

Solen skiner och det ar grymt varmt inte lika mycket vind har som vid havet i Khanom.. Ska nu kolla om det finns nat Internet som funkar dar vi bor.. for att surfa hemmifran Sveriges Telia kostar 70 kr per dag dvs. galet dyrt!

Sa ha talamod med min blogg fler updates kommer! Glom inte bort tavlingen heller, vore fint att ha titeln ”Sveriges basta Thailands blogg” fast den riktiga tavlingen ar val senare sa da far ni hjalpa mig, skulle vilja ge ut en bok med info och bilder pa vackra stallen i Thailand, har en hel del pa lager efter alla ar har..:)

Soliga halsningar fran Sodra Thailand…;)

 

1 tanke på “Saknar redan Khanom!! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s