4 tankar på “Hanging @ Nabon’s Wifi Café :)

    • Va varför fick du inte vara med??? Skumt? Så jag är med.. Mitt största problem är att jag inte kan se SuperSavers sida? Kan du det? Jag har försökt i flera dagar men kommer inte in! Tack för rösten söta du! ;) fast antar att jag ligger långt efter 1:an? X

  1. Hm konstigt. Jag kommer in! Jaadu.. Undrar också? De var väl rädda att servern skulle crasha av alla röster jag skulle dragit in hahah! ;)
    Man kan inte se vem som leder så det blir väl en överaskning.

    • Jamen ”våran flytt i till Thailand” hade ju över 100 röster men den är visst borta nu med!? Jag kanske försvinner oxå??? ;) Nu får du värva röster till mig!! Blir sne om en resesajt vinner, det är ju ingen blogg!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s