Idag bär det av till Djungelbyn! ;)

20121227-090112.jpg

Ska checka ut snart och åka bort och lämna lite grejer i nya huset. ;) Sen ska vi åka hem till byn för att packa ihop några nödvändiga saker såsom kaffebryggare, mixer, brödrost etc. Och stanna där typ en vecka för att fyra Nyår med familjen! :) sen flyttar vi hit till Khanom! Im so exited!

Smider lite planer med nu på hur jag ska få tag på en hund!? Man är inte så förtjust i den iden men om hunden bara ”råkar” dyka upp vid huset måste vi ju ta hand om den! :) behöver sällskap när Man är iväg och jobbar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s