Inflyttningsfest i Khanom :)

20130104-184051.jpg

20130104-184103.jpg

20130104-184114.jpg

20130104-184125.jpg
Ja nu är jag installerad i mitt nya hem, vi har shoppat diverse grejer så att vi kan laga mat etc. Vi har även fixat motorbikes och mannen som hyrde ut dem var mycket speciell! :) han varnade oss för Kong..? Haha.. Vi fattade inte riktigt vad han menade först och han pratade på i ca 10 min om dessa Kongs och gjorde tecknet för död!? Det visade sig vara ganska vanligt här att kor och Buffalos sparkar en när man åker för nära dem på vägen så flera har dött på det sättet och sen varnade han oss för en man från Schweiz som var gay och visade sina kiropraktor moves på Charlie! :) Sen sa hans fru till honom att cha cha! Typ lugna ner sig.. Haha vilken snubbe! ;) Men roliga och snälla som vi skrattade efteråt..:) Nu sitter vi och skålar in huset.. Och Man ska fixa lite gott käk!

3 tankar på “Inflyttningsfest i Khanom :)

  1. Jattefint hus & vilka fina bilder! Haller med dig om att man ska Bo dar ens hjarta vill! Sjalv bor jag i New York dar mitt hjarta vill vara! Har aldrig varit i Thailand men alltid velat aka dit.. Fast det ar lite val langt att resa harifran.. Iaf hittade till din blogg via blogg tavlingen dar jag sjalv ar med & tavlar om basta New York bloggen! Kommer lagga min rost pa dig & kommer kika in igen! Loooove Dina bilder! :) Ha det bast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s