Happy sunshine morning! :)

20130107-090940.jpg

20130107-090948.jpg

20130107-091009.jpg
Vi blev varnade för att det skulle bli värsta stormen här idag men jag vaknade istället upp till blå himmel och solsken! Lycka! ;) Får se vad som händer med vädret senare u never know! Men nu ska jag gå och ta ett dopp innan frukost! Männen de sover..;) Man spelade på Reggae baren igår och Challe han sjöng!:)

Sitter här och dricker kaffe och njuter av tanken på att detta nu är mitt hem! Love it! Luktar så gott när man har frangipangi blommor på gården, de på bilden.. Och man får så mycket energi här av allt det vackra!

Have a nice day! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s