Last day in the ”Best Thailand Blogg” Award today!

20130110-122859.jpg
Ja idag är det dagen med stort D för mig!! :) Tävlingen avgörs och jag kan få titeln ”Bästa Thailands Bloggen” och få ge ut en liten bok, något som ni som känner mig vet att jag alltid drömt om!! :) håller ju även på och skriver på en annan bok om Thailand så det här är jättebra för mig!! RÖSTA! Och hjälp mig förverkliga min stora dröm!

Ska gå ner på stranden nu och bada/promenixa och leta lite snäckor och sådär så tiden går fort.. Dör snart av nyfikenhet om jag vinner eller inte!?? ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s