Bästa Thaibloggen 2012!! (4ever) ;)

Har bara en sak och säga såhär på kvällskvisten.. Och det är att JAG är vinnaren i ”BÄSTA THAILANDS BLOGGEN” – tävlingen/awardsen!!!!! Fast det var väl egentligen ingen som tvivlade på det! :) Är grymt NÖJD och LYCKLIG över vinsten!! :) och över att jag ska få ge ut min blogg som en bok!! A dream come true! ;)

Godnatt från mig, Man och Lulu! (oh ja Lulu lyckades fjäska in sig hos Man med!!;)

20130112-211914.jpg

9 tankar på “Bästa Thaibloggen 2012!! (4ever) ;)

 1. Stort grattis! Har följt din blogg en tid. Tycker den är härlig. Men jag måste erkänna att det är lite som självtortyr varje dag då jag saknar landet, min pojkvän och känslan av att vara i paradiset… Men snart är jag tillbaka :-)
  Stort grattis och vilken grej att få ge ut en bok. Coolt!

   • Hej igen!
    Han bor i Krabi. Som det ser ut nu i mitt skolschema verkar det som att jag kan åka dit i slutet på feb :-) Tiden går fort tack och lov!

    Usch vad hemskt det är med allt skjutande. Det är så svårt att förstå. Det slutar aldrig bra när vapen finns nära. Läskigt tycker jag att det händer så nära inpå en själv.
    Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s