Sunday = Market!

20130113-082323.jpg

God Morgon!! ;) så vad händer här? Lulu är grymt uttråkad och ligger och tittar på oss som att vi är världens tråkigaste typer! ;) Man lyssnar på en låt om och om igen på youtube som han vill lära sig spela och jag gör frukost!

Idag står det 2 saker på schemat..

BEACH

MARKET

Låter bra i mina öron.. Om sanningen ska fram så har jag förbaskat ont i nacke/rygg sen 3 dagar.. Satt för länge vid datorn på slutet av tävlingen! Men det går säkert över snart men thats why I take it easy! ;) så att relaxa på stranden och bada blir bra idag! Och sen marknad på det! Älskar ju marknader och här i Khanom har de två riktigt bra den på Onsdag morgonen och sen den som är idag på eftermiddagen, nice!:)

I förrgår utspelades det en tragedi här i Khanom city, en polisman sköt ihjäl sin yngre bror och fru och sen sköt han sig själv. Grymt otäckt! Anledningen sägs vara bråk över testamente och pengar! Tycker inte om att så många här i Thailand har tillgång till vapen, ok nu var han polis men det är vanligare än vad man tror här att folk skjuts ihjäl! För 2 veckor sen sköts en vän till Man ihjäl på en begravning och på varje Fullmoon party skjuts nån till döds det är standard. Och på nyheterna hittar de ihjäl skjutna ofta!

:( No more shooting Thank u very much…

Till nåt helt annat..

Igår var det ”Childrens day” i Thailand så när jag och Lulu kom ner till stranden var det fullt av barnfamiljer, stor kontrast brukar inte vara en kotte! Så Lulu och jag trängde oss fram med 100 ögon på oss minst och då hörde jag en av kvinnorna säga att ”varför har farangen en så ful hund?”

Haha.. Vad fasen? Lulu är ju jättesöt!?? Sen när det då var dags för mig att försöka bada Lulu genom att bära henne fram till vattnet och sen försöka hålla fast henne.. Det gick sådär Lulu bröt sig loss och sprang in i skogen snabbare än en raket! Och thaien skrattade ihjäl sig!! ”farang baa, maa baa!!!” (galen viting, galen hund) :) :) kan förstå varför de skrattade! Men det bjuder jag på!! Hade en Chinese försökt tvångsbada en liten hund hemma i Sverige på stranden hade jag med skrattat! ;) Så idag får vi fylla en balja med vatten här hemma och göra ett nytt försök… ;)

2 tankar på “Sunday = Market!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s