Morning walk on the Beach..

20130117-115801.jpg
Det ger så himla mycket energi att vakna upp på morgonen, gå ner till stranden och promenera och leta lite snäckor, busa med Lulu och sen avsluta med ett morgondopp i vågorna! Love it!! :) Känner mig lika lycklig varje gång och tacksam över att få vara här!

SOS till alla i Sverige mitt Gevalia är snart slut har fått börja ransonera! Så ni som kommer och hälsar på kan ju vara sjyssta och ta med några paket! ;)

Ska ta en tur med motorbiken till Sjukhuset snart för ännu en rabies spruta, betten läker fint och är snart ett minne blott! Hoppas ingen tror att det är vanligt i Khanom med Rabies hundar för det är det verkligen inte, de flesta hundar som jag ser här är i fint skick! Det var ju min egen hund som bet mig och det var en olycka, sprutorna jag tar är en försiktighetsåtgärd och något man bör göra om man blir biten för att vara på den säkra sidan. Så ni som är på väg till Khanom behöver inte oroa er det är lika stor chans att något liknande händer vartsomhelst i världen! Hoppas du ”orolig mamma” som kommenterade kan känna dig lite lugnare nu! ;)

6 tankar på “Morning walk on the Beach..

  1. Vad fint du skriver ,,hade inte kunnat skriva bättre själv ,jag bor själv i khanom ,,då kommer vi att mötas på morgonpromenaderna , om en och en halv vecka då är jag tillbaka ,,

  2. Haha ja eller när man går in på en restaurang där de har färdiglagad mat och det första de säger när de ser en är ”We hade fried rice!!!”….. Jaja, bra för alla klenisar som inte kan äta starkt iaf ;)

    Läskigt med hunden men bra att du åkte till sjukan. Hörde om en man som blev biten av en apa här i Ao Nang för några år sen och struntade i det men sen fick han rabies och dog. Vet inte hur sant det är men alltså kan tänka mig att det händer, många tänker ju inte på att små söta djur kan vara sjuka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s