What to do on a rainy day?

20130119-124747.jpg
Idag regnar det och blåser storm. Men det är inget som stör mig för det har varit många soliga dagar i veckan så nu kan jag tycka att det är skönt med en regnig dag! Jag ser det istället som ett tillfälle att hinna med saker som jag lämnat åt sidan, så idag är det storstädning, svara på mail och att arbeta med boken som gäller! Och förstås att hämta Man på stationen, tills dess får det gärna sluta regna dock! ;)

Vi har fortfarande inte fått fram nån info om vem som äger Lulu och vart hon kommer ifrån så nu funderar vi på att sätta upp bilder på henne lite varstans och se om det kan tänkas hjälpa? Thaien säger att det nog är en Farang som haft hunden och sen kastat ut henne när de åkt hem men det köper jag inte för hon sitter och ligger direkt när man ger kommando på Thai och fattar inte ett ord Engelska..

Vad hade du gjort i samma läge?

20130119-130544.jpg

6 tankar på “What to do on a rainy day?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s