Imorn är det ”Ample Moon Party”….

ample

Ja, imorn ska jag gå på Ample moon partyt för första gången! Ska bli intressant att se hur det är? Jag gillar tex inte ”Fullmoon Party” men det här är i mindre skala med Live musik osv. så jag tror iallafall att det kommer att falla mig i smaken..

storykhanom

Min vän Ammi som kommer hit om en vecka lade idag upp den här bilden på min Facebook! Tycker de beskriver Khanom väldigt bra! ;) Går dock att hitta billigare resor hit, har sett många sista minuten nu med Fritidsresor för ca. 6300:-, skapligt pris! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s