Finally it’s raining!

20130130-185907.jpg
Ja, äntligen regn! Det har varit så hett och klibbigt så det är verkligen skönt med regn nu.. Vill ha mer! ;)

Ni som känner mig vet hur mycket jag hatar kackerlackor! Ewww! Min största fasa är att en kommer när Man inte är här . Jag föredrar ormar och stora spindlar helt klart. Men igår natt så satt det en inne på toaletten när jag vaknade till vid 3-tiden, usch! Slog mot den några gånger men den brydde sig inte så då gick jag och lade mig igen annars hade säkert hela huset möblerats om! :) Då kom jag iaf. att tänka på mitt mest traumatiska kackerlacks minne.. Nämligen för 2 år sen när jag kom hem på koh Phangan efter en utenatt och fick se en 7-8 centimeters kackerlacka sitta på min tandborste och äckla sig!! Så jäkla vidrigt och det hade den säkert gjort varje natt!? USCH! :/

Lugn kväll ikväll, tänkte kolla på lite film.. Som ni ser så avancerar Lulu sitt projekt med att ta sig lite längre in i huset varje dag! Blir inget med det, hon ska vara ute!

20130130-191432.jpg

20130130-191709.jpg
Tyckte lite synd om mig själv för att jag saknar Man etc. Så åkte och köpte en bit utsökt körsbärs cheese cake! Mmm..;)

4 tankar på “Finally it’s raining!

  1. Mina värsta kackerlack minne är när jag stod och diskade i alex kök och helt plötsligt kommer det en lite äcklig brun och och kryper upp på min arm..likadant när jag satt och åt frukost en dag då kom det en och kröp på benet,, uhh vad äckliga dom är, fast jag föredrar kackerlackor framför ormar.. ;)

    • Haha.. ewwww… Ja man vill helst inte ha dem på sig, hade en som kröp på mig i sängen en gång.. :/ Men inatt tog jag ihjäl den i badrummet det tog 2 timmar.. hårspray och tändare (vilket Man förbjudit kan ju bränna ner huset) var effektivt… trodde jag imorse när jag skulle lyfta ut tvätt baljan satt den under den levande! Fick smärta i hjärtat när jag skrek… Men nu är den kapad i 3 delar med hjälp av toalett borsten…;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s