Sjuk…

20130216-110305.jpg

20130216-110450.jpg
För er som undrar varför jag uppdaterar så sällan så kan jag ta och berätta att det är för att jag ligger sjuk.. Det är hundbettet och Rabies sprutorna som spökar fortfarande och det är inte många bra dagar jag haft sen den 14 Januari då jag blev biten. Tog mina sista sprutor i Onsdags och blev direkt dålig, skrämmande hur ett vaccin kan påverka en på det sättet! Jag har de flesta biverkningar som illamående, feber, värk i armar, huvudet, magen m.m. Men det värsta är att jag har noll energi och kan inte göra något förutom att vara hemma! Så vi får se när jag piggnar till, hoppas snart!!

8 tankar på “Sjuk…

 1. Usch å fy! Jag hade kunnat stanna kvar och tagit hand om dig istället. VAS – Vård Av Sophie ;) Hoppas att du mår bättre snart. Jag har landat hemma och just nu är jag galet trött, vill sova men klockan är ju bara 17.40 här… Men i huvudet så är det natta.. Ta hand om dig vännen. Och tack igen för alla upplevelser och minnen jag fått! <3

 2. Hej Sophie. Inte alls bra detta du råkat ut för när du vill vara djurvän och ta hand om hunden Lollo.
  Hoppas allt går bra och du kryar på dig och se till att vaccinera hunden.
  Håller på att kolla in resor till Thailand i augusti.
  Otroligt billiga flygbiljetter just nu, under 4.000 med Norweigen.
  Här i Oskarshamn är det lite vitt av snö och kul för barnen att det kan ha kul under
  sportlovet.
  Norrlänning som jag är gillar jag detta och i slutet av mars drar jag upp till
  Norrland, min pappa i Gällivare för lite skidåkning.
  Ser framemot detta och sen solsemester i Turkiet först och sen Thialand.
  Ha det gott och ta hand om dig.
  Berit

 3. Det lät inge vidare. Hoppas du har en bra läkare som du känner dig trygg med när man är sjuk och har en massa frågor. Hoppas du är på benen snart. Krya på dig! /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s