Once a Koh Phangan Girl….

ALWAYS a Koh Phangan Girl!! :)

Yes that’s true! I miss Koh Phangan like crazy! :)

Khanom is beautiful and quiet but I need more.. More restaurants, cozy bars and nice café’s.. In Koh Phangan its always something going on but you can still find a quiet beach, its the perfect mix.

And how I miss the Sunsets.. <3

And the clean Beaches!

And all my friends of course! ;)

20130228-083725.jpg

20130228-083746.jpg

20130228-083759.jpg

20130228-083817.jpg

20130228-083833.jpg

20130228-083844.jpg

20130228-083903.jpg

20130228-083924.jpg

20130228-083937.jpg

12 tankar på “Once a Koh Phangan Girl….

 1. Måste nog åka dit nästa gång jag ska ner, eller nån gång iaf. Ser fantastiskt ut :) Förstår att du saknar det. Och förstår att du saknar solnedgångarna, det är bara SÅ vackert!

 2. Uuuunderbara bilder fran Koh Phangan. Sa underbara att jag & min man (nygifta som vi ar!) har redan fundilurat pa Phangan till next trip…& vi har inte ens akt hem annu, sa planerar vi nasta resa redan…hur galet ar inte det? Vill stanna har…

 3. Hej Sophie,
  Fina bilder :-) vilken strand på norra delen rekommenderar du ? Och vet du något hotell i mellanklassen som du kan tipsa mig om , tack

  • På koh phangans norra sida är nästa alla stränderna värda att nämna men favoriter är Haad Salad, Haad Yao, Haad Khom, Ao Mae Haad, Bottle Beach(Haad Kruat) och sen på Östra sidan Than Sadet och Thong Nai Pan. Hotell.. På Haad Salad gillar jag Cookies Resort och Salad Hut och för något billigare men bra läge Haad Salad Villa.

   På Haad Yao gillar jag Sandy Bay eller Highlife fast det finns så många hotell och alla har oftast både billigt och dyrt boende. Skriv gärna mer om hur ni vill bo, på stranden? Bungalow? ;)

   • Åh,toppen jag råkade snubbla in här när jag sökte om koh phangan! JAG & pojkvännen är nu på koh tao,och är inte 100% på om vi ska till phangan som vi visserligeb aldrig varit i eller om vi drar till vårt hjärta koh lanta.. Svårt val då vi inte vet vad vi kommer tycka om koh phangan osv.! Därför undrar jag nu,vart ska man bo,vilken del osv om man vill ha mys,fin strand men ändå något att göra på kvällen (utan att behöva ta taxi osv..) och vi år inte partymänniskor,vill hitta mysiga barer längs beachen osv.. Något tips på område samt billigt bra bungalow-resort?

   • Absolut Norra sidan! Lanta är fint/lugnt/mysigt men personligen tycker jag att Koh Phangan är mycket vackrare! Om ni nu varit på Hat Sairee stranden på Tao så är Norra Koh Phangan mycket lugnare.

    Som jag skrev i min tidigare kommentar så tycker jag att Haad Salad viken är jättemysig och där finns en del restauranger/barer men inte jättemycket. Haad Salad Villa har skapliga priser och ligger mitt på stranden, bra läge annars finns My Way bungalows brevid eller Smile beach bakom. För längre strand med mer utbud finns Haad Yao endast 5 min från Haad Salad men där är något dyrare/livligare så kan vara en idé att bo på Haad Salad och göra utflykter med motorbike/taxi till andra ställen men det är ju möjligt att gå imellan stränderna men det är rätt mycket backar på Koh Phangan.Taxi brukar inte kosta så mkt om man frågar dem man bor hos. Annars kanske du skulle gilla Thong Nai Pan stränderna(2) i Öst där är lugnt och mysigt med.

    Missa inte Chaloklum Byn I norr och stränderna Malibu Beach och Haad Khom eller gör en utflykt till Bottle Beach över dagen med båt. Bor ni på haad salad så besök Rasta Home helst på en Fredag när det är Livemusic;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s