Gissa vart jag är? ;)

20130317-090219.jpg

20130317-090228.jpg

20130317-090245.jpg

20130317-090300.jpg

20130317-090308.jpg
Yes, Im back in Sweden the land of the COLD ;) Och jag fryser och funderar på om jag är galen som åkt hem såhär tidigt men det var helt klart rätt beslut för jag mår redan mycket bättre! Behövde ett miljöombyte och min familj. Är jätteförkyld men annars så mår jag prima!

Så kul att vara hemma och fira Pappas födelsedag också, sist jag var med och firade honom var för 7 år sedan när han hade sin 50 års fest på Koh Phangan! Så det är länge sen jag var hemma i Sverige så här mitt i Vintern! ;)

Så mitt råd till alla äventyrliga turister och resenärer är väl att klappa inte djur såsom hundar, katter, råttor och fladdermöss och apor om ni nu inte måste.. Think twice! Kanske har ni otur precis som jag och är grymt allergisk mot Rabies Vaccin! Inte kul alls! Och mitt utökade Reseskydd genom Länsförsäkringar täckte varken ombokningar av hemresa eller oförutsedda kostnader så det tåls att tänka på..

Känner mig allt lite snuvad på min tid i Thailand så kanske måste tillbaks om inte våren kommer illa kvickt!? ;)

6 tankar på “Gissa vart jag är? ;)

  • Hej Sara!

   Det beror på vilket slags Visum du vill ha och hur länge du ska stanna? Men enklast är väl att fixa turist visum innan du åker ner med dubbel eller trippel entry om du vill stanna länge. Brukar inte vara några problem.

 1. Hej Sophie.
  Tråkigt att du blev sjuk och fick åka hem , men jag förstår att det kändes skönt. Nu har vi varit i ditt omtalade Khanom i några dagar , och ja visst fanns det några godbitar där och det var vackert på några stället, men fruktansvärt skräpiga stränder. Synd att dom inte tar till vara på det bättre. Vi har nu konstaterat jag o sambon att vi trivs bäst på Koh Phagnan uppe i norr på Thong Nai pan yai. Där finns allt. Vackra stränder, bra matställen, ön är lagom stor, så man hinner inte ledsna, man tar bara moppen till nåt man vill se den dan.
  Denna resa var vi på Ko Phayam vilken vi gillar rätt mycket, ön är ju väldigt liten men mysig. Vi var några dagar på Koh Kho Khao (om jag nu stavar rätt) bodde vid enda fina stranden, men massa sandflies o mygg , o ön var rent ut sagt jättetråkig, därefter Khanom som jag hade stora förväntningar på men blev nog lite besviken. Jaja, nu har vi testat iaf och behöver inte göra om det.
  Ha det nu så bra och vänta in våren , den vackra här i Sverige, ( när tusan den nu kommer) innan du sticker igen.
  Jag kikar in på din sida lite då o då så sluta inte skriv, för det gör du jättebra.
  Hälsningar
  Jill

  • Tack Jill för en lång, bra och snäll kommentar! ;)

   Håller med dig om det mesta du skriver och som jag skrev i mitt förra inlägg så är ju Koh Phangan även min största FAVORIT i Thailand! ;)
   Det är ju där jag bott och varit mest de senaste 10 åren! Love it! Koh Phangan har ALLT! (iallfall vad man behöver som turist).

   Ja, tidvis är stränderna i Khanom alldeles för smutsiga!! Stort problem som de verkligen behöver åtgärda om Turismen någonsin ska ta fart på högre nivå.
   Nedanför vårt hade vi det fint men det var för att vi själva och grannarna städade och höll efter.

   Ska skriva mer nu när jag återfått kraft & energi! ;)

   Ha det bäst Jill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s