Bangkok <3

20130321-195455.jpg

20130321-195511.jpg

20130321-195522.jpg
Det var två sjuklingar som var i Bangkok under denna veckan, Man blev så förkyld på bussresan upp och jag var som innan. Men det var så NICE att vara i Bangkok! Love it! Vi bodde på Tara Place ett nyöppnat hotell som var riktigt fräscht. Hittade ett jättebra Café som vi spenderade mkt tid på och hinkade i oss te och kaffedrinkar och åt massa god Cheesecake! Yummy! ;) Var på mysiga restauranger vid floden och Rambuttri och tog oss till och med till Siam Paragon och handlade på H&M & Zara och Man köpte mig den största glassen någonsin! :) Så det var trevliga dagar innan jag flög till Sverige och Man återvände till huset i Khanom.

4 tankar på “Bangkok <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s