Let time fly fast so I be back in Khanom..

2147038
21470372147030214703621470202146926

Ja, jag längtar verkligen tillbaks nu till mitt älskade Thailand! Det dröjer aldrig särskilt länge innan jag gör det! I wonder why?:) Gräset är inte alltid grönare på andra sidan..;) Skämt och sido, jag hör hemma i Thailand helt klart! Men tänkte njuta lite av den Svenska Våren och Sommaren först om de kommer nån gång!?

 

7 tankar på “Let time fly fast so I be back in Khanom..

  1. Ja hoppas våren kommer fort och att det blir en varm sommar så vi slipper frysa:)) just nu är det sjukt varmt och fuktigt här och jag längtar lite efter varma myskläder och att värma mig framför brasan haha…. Man saknar bara konstiga saker när man är här!

  2. Min familj & jag ska åka till Khanom den 10/6 vi bor på Racha Kiri Resort i 3 nätter vad kan du tipsa oss om i området , tack på förhand

    • Hej Pernilla! Racha Kiri är ett jättefint hotell och ligger ju precis i utkanten av Nai Plao beach/by så lite off så mitt första tips är hyr en motorbike. Vägen där hotellet ligger om man fortsätter på den in genom jungeln så får man en riktigt vacker/spännade liten färd vi kallar den spindelvägen ;)för vi har sett de största spindlarna dä(kul att fota dem när de hänger i sina stora nät) och i slutet av vägen ligger Ao Thong Yee som är en mycket vacker liten strand och där finns en restaurang också, så mysigt att åka dit och bada /äta. Vattenfallet i Byn Nai Plao kan oxå vara värt ett besök för bad och fina vyer(nu är inte fallet så stort nere vid badstället men fint ändå)gillar det på tidig morgon eller vid solnedgången. Ni måste oxå ta er till Pens lilla mysiga restaurang ”White Beach” den är mkt billig och populär och de är jättetrevliga! Annars så brukar jag hålla till mest vid Nadan Beach den nästan en mil långa stranden där det händer lite mer/större utbud. CC Beach Bar kan vara värt ett besök för middag/dryck. Bästa utflykterna tycker jag är längre norrut i Khanom till stränder som Thong Ching eller Thong Node, helt öde jungelstränder. En båttur kan säkert hotellet organisera med så ni kan konna ut till öarna utanför för snorkling, fiske eller att spana på de rosa delfinerna. Annars så gör er berädda på att det är väldigt lungt i Khanom och då ni kommer vid lågsäsong ännu lugnare kanske lite stormigt väder som kan medföra att det spolas upp skräp på stränderna(Just saying) Men det kan oxå vara fint väder och det är extra roligt att bada tycker jag när det är lite vågor!;) Har du mer frågor så fråga gärna annars leta här i bloggen! Ps missa inte Morgon marknaden på Onsdagar eller Söndags marknaden som är på eftermiddagen om ni är där på dessa dagar!Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s