6 tankar på “Beach, Sand, Sun, Blue water…

 1. Forstår at du savner Thailand <3 Vakre bilder <3 Jeg er også glad i Thailand, og familien min har hus der, og vi drar nok ned en måned i sommer, men i mai blir det en tur til New York, Fort Lauderdale og cruise i karibien <3
  ha en fin helg :-)

   • Hei igjen :-)
    Så kos at du også kom på besøk til bloggen min <3
    Jeg har ikke så mye om Thailand på den, reiste veldig mye rundt da jeg for en del år siden bodde i Malaysia, da reiste vi ofte til ulike steder i Thailand i helger og høytider :-)
    Ellers så har vi hus i Hua Hin, og er der så ofte vi kan,men siden vi også er glad i å reise til andre land, så blir det ikke så ofte…tror nok vi reiser ned en måned i sommer, og det skal bli deilig.
    Har en del innlegg fra Thailand under kategori: Hua Hin, Bangkok og Thailand…så noe finner du om landet vi begge er så glad i :-)
    Hei så lenge :-)

 2. Hej :) åhh det känns jätteskönt att vara här. Det känns som jag aldrig lämnade det, ändå har det gått 9 månader sen jag var här!! Men känns som allt är som förut, så naturligt att vara här haha. Men lite ångest att jag åker hem så himla snart!! Tack söta du :) hur går det med dina planer? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s