Touching Snow for the first time! ;)

Man was really happy yesterday on his first day back in Sweden when we were lucky enough to find a little pile of Snow to play with! ;)

20130425-105304.jpg
And ofcourse I throwed a big snowball at him to start with and ended it with some Snow inside his jacket for a more real experiance! Ha ha…:)

2 tankar på “Touching Snow for the first time! ;)

  1. Va kul att Man fick se snö, även om det bara var lite! ;)
    Jag åker 3:e juni.. Bank.. ingen aning.. har fortfarande inte hört ett dugg från MIG.. Men då Bank iaf inte kan komma innan jag har en lägenhet lär det inte bli förrän oktober. Usch. Har redan ångest över det. Men jag jobbar extra i sommar fram till 11 aug och sen är det nästan helt säkert att jag börjar på heltid från 1 sep. I sånna fall åker jag ner till Phuket dom 2-3 veckorna jag inte har jobb. Så då överlever jag nog ;)

    Hur länge ska Man stanna i Sverige denna gång? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s