10 tankar på “Thailand Nature

 1. Åker på söndag till Bangkok, båda är väl ganska heart broken:P Men vi ses ju igen. Känns otroligt konstigt och lite nervöst men ändå känns det som att allt kommer se exakt lika dant ut där borta fast det har gått nästan två år:))

 2. Hej hitta din blogg nu verkar som du kan mycket om Thailand , var ska man åka om man vill ha det lugnt o skönt o inte stötta på en massa ryssar har hört värsta skräckexemplena har vart i Thailand flera ggr men inte på ett par verkar som det ändrat sej ?? Med vänlig hälsning, Malin

  • Hej Malin! Vad kul att du hittat hit! ;) hmm.. Jag förstår vad du menar med ryssar! :) de är överallt! Så jag kan nog inte tipsa dig om nåt ställe, fast man kan nog undkomma de värsta svärmarna om man undviker de turistigaste platserna!;) i Khanom där jag just nu håller till är det inte mkt, har sett en på hela vintern och det är lungt och skönt! Annars kanske små öar där det inte finns 5 stjärniga resorter kan vara något! ;)

   • Hej blir riktigt sugen på Khanom är vädret ok i dec – jan ? vi är inne på att åka över jul o nyår. Hur tar vi oss lättast dit isåfall? vi var på Koh samui 07 o tyckte det var underbart , men det har nog ändrat sig avsevärt. Tack för en mysig sida Med vänlig hälsning, Malin

   • Hej Malin! Tyvärr måste jag varna dig för att vädret i Khanom är sådär vid Jul. Jag var där över förra Julen och det regnade mycket, frågade folk som sa att regnperioden där normalt brukar sträcka sig till just efter Jul då högsäsongen börjar i Khanom. Nu bryr inte jag mig så mycket om vädret men jag kan tänka mig att ni vill ha sol när ni har semester! ;) Annars så tar man sig lättast till Khanom via Surat Thani(staden på fastlandet som man tar färjan från till koh Samui) går en minibus i timmen som tar ca. en timme därifrån. Ja Koh Samui har ändrats en del sen 2007 men det har väl Iofs. de flesta ställena. Om ni gillade Koh Samui då så kanske ni gillar Koh Phangan idag! Annars kunde ni kanske kombinera och besöka Samui el Phangan först och ta Khanom efter, det är så nära imellan ställena;)

 3. Hej Sophie ,
  Om precis en månad kommer vi till ditt Khanom har du några bra restauranger att rekommendera som vi kan besöka ? Vi har läst om de rosa delfinerna har du sett dem och finns det något speciellt ställe dit vi kan åka för att kanske få en chans att se dem ?
  Efter vårt besök i Khanom ska vi vidare till. Koh Tao vilken båt skulle du tagit Lomphraya eller seatran . Tack på förhand Med vänlig hälsning, Pernilla

  • Hej Pernilla! Jag kan tipsa om en liten enkel mysig Thai familj restaurang i Nai Plao som heter ”white Beach” mycket billigt och trevligt ställe! Hälsa ägarinnan Pen från mig!;) passa också på och fråga dem om Delfin tur och fina ställen, de har koll på det mesta! Har sett Delfiner från stranden där deras ställe ligger när jag bodde i ett hus där. Och senaste tiden har många sett Delfiner så det verkar vara säsong nu. Annars bör ni ta er till Nadan Beach för att äta på CC Beach Bar nån kväll lite dyrare men bra mat! Hyr motorbikes och utforska stället ordentligt! Tyvärr kan det i Khanom ligga lite skräp på stränderna men då kan man vara utanför hotell/resorter där de håller ordning.Till Koh Tao tycker jag absolut att ni ska ta Lomphraya, de är dyrare men också snabbare och bättre! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s