12 tankar på “Missing the peaceful Sunsets..

  1. Hej Sophie. Du saknar Thailand, eller hur men visst har du det bra här hemma med. Jag planerar att åka i september-oktober. Hua Hin igen eller kanske något annat. Kan du tipsa mig om något intressant? Ha det gott här hemma.

  2. Hej Berit! Visst har jag det bra här hemma alltid trevligt att träffa nära&kära och just precis nu när allt slår ut och är så lummigt är Sverige som vackrast!;) Jag tycker du väljer att åka under den bästa tiden! Många är så rädda att åka under den perioden för att det är mycket regn men det är ju mindre folk, billigare och svalare! Klart jag kan försöka tipsa men vad vill du göra? Intressen? Kanske besöka en National Park som Khao Sok eller ta en avstickare till Kanchanaburi/River Kwai/Erawan Waterfall/Tigertemple eller Prachuap Khiri Kan söder om Hua Hin och spana in det vackra templet högt uppe på ett berg. Eller åka ner till Phan Nga och ut med båt till Koh Pan yee/Gypsy Village, James Bond Klippan och stanna till vid vackra Koh Yao Noi ön? Haha jag har många idéer! ;) Ha det gott du med!

  3. Berit: Jag kan bara hålla med Sophie om rekommenderade ställen/utflykter! Åk gärna på en tvådagarstur/övernattningstur till Kanchanaburi/River Kwai och bo i bambuhyddor på floden Kwai mitt inne i djungeln, se MON-folket spela och sjunga, rid elefant där, åk tåget över floden Kwai en sträcka, över den berömda bron och besök grottorna. Detta äventyr är bland det häftigaste jag gjort. Jag kan också rekommendera Hua Hin Hills Vineyard där man kan rida elefant bland vinrankor, lugnt och stilla utan den mest ”turistiska hysterin” som annars finns i Elefantbyn i Hua Hin. Vingården har också en mysig restaurang med utsikt och vinprovningar mm.

    Sophie: Såå vackra solnedgångar! <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s