5 tankar på “There’s nothing like the beautiful Thai skies..

  1. Otroligt vackra bilder som alltid :) tack vad snäll du är!

    Vi hade tänkt att åka någonstans en vecka i augusti men nu vet vi inte riktigt, jag vet inte om jag har råd och andreas inte om han har tid. så vi avvaktar just nu, får bli en sista-minuten i så fall :) jag drömmer just nu mest om en ”njutarsemester” i Grekland, skulle vilja upptäcka någon av de mindre öarna :) vi får se, mitt sparkonto är tyvärr slut nu så får se vad man tjänar i hop i sommar, om det blir något att resa för. Nackdelen med att vara student =/ så tyvärr blir det nog inte så mycket resor sista året nu, men sen är jag ju färdig så då jäklar ska det resas! Då blir det förmodligen Thailande eller liknande :))) du då? är du på väg mot asien igen? :) hoppas vi hinner ses i ohamn sen, kommer dit om två veckor! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s