Känslan.. / The feeling..

Känslan man får när man vet helt säkert att man kommer att vara tillbaks i Thailand om 3-4 veckor.. Lycka!!! :)))

The feeling I get when I know I gonna be back in Thailand in 3-4 weeks!! Happiness!! :)))

20130830-215432.jpg

20130830-215626.jpg

20130830-215718.jpg

20130830-215841.jpg
Now I only have to book the ticket! ;)

6 tankar på “Känslan.. / The feeling..

 1. Å Din lyckost ;) Vi är sååå sugna på att åka, har kollat resor varje vecka och hittat väldans billiga flygstolar så vi har verkligen Thailandabstinens till tusen!

   • JAG skulle gärna ha åkt typ igår eller förra veckan…anytime!!! :P

    Vi har inte bestämt oss när, men det är den värsta vårvintern som är jobbigast, när snö och kyla ”aldrig tar slut” och man bara längtar till värmen…helst hade vi firat jul & nyår borta, men då är det som dyrast att åka…men om vi bestämmer oss utan reskompisar så åker vi gärna i mars, men även januari och februari går bra. Vi har hittat kanonpriser i feb & mars, en resa var sååå billig att den försvann direkt (såklart), nästan så vi skulle ha bokat den! 3½ veckor var den på. Men vi har också funderat på om man skulle spara längre och stanna två månader…det är bara lite svårt med makens jobb och ”villavakt” härhemma…men vi VILL ;)

 2. Hihi :) men tycker synd Om honom haha. Hmm ja, alltså det är helt okej att bo här men hade kanske önskat att bo själv nästan. Känner mig som ett barn fortfarande och som att jag inte kommer någonstans . Vad är meningen att bo här? Lite så känner jag.. För bodde ju hemma också den så flyttar jag hit och bor hemma här fast i någon annans familj, det känns bara konstigt. Vill ha något eget :/ men tyvärr är kulturen inte densamma som i Sverige.. Här bor man ju hemma forever typ.

  Såg att dy åker snart!! Vad kul!! Hur länge?? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s