One of the Beautiful Ricefields in Khanom

rice1

Lite res-inspo så här på kvällen är väl aldrig fel? ;) Tycker att dessa Risfälten är så otroligt vackra och energi givande!

Ikväll har jag tagit fram min resväska och lovat mig själv att inte vara en sån seg packare som jag brukar vara, blir bara onödig stress utav det så nu ska jag ta lite varje dag i lugn och fin takt. Så kanske jag slipper mina ”glömtattpackaochnugårplanet”  drömmar som jag brukar få ibland innan avresa..;)

Kommer att flyga med Thai Airlines i slutet av nästa vecka, skönt med direktflyg. Planet landar redan 06.00 så måste fixa ett hotell som låter mig checka in tidigt i underbara Bangkok! Ska bli så nice att vara där i några dagar!

Sen bär det av till _______!

Fortsättning följer..;)

 

2 tankar på “One of the Beautiful Ricefields in Khanom

  1. Tips på ett bra, fint hotell i Bangkok med bra frukostbuffé är Tawana på 80 Surawongse Road ganska så nära Pat Pong & BTS Sala Daeng. Det finns länk på min blogg om Tawana om Du är intresserad :) Rekommenderar INTE Hotel Wall Street Inn, rummen är hemska som ur en skräckfilm!!! :P

    Kram :)

    • Tack snälla! Låter som ett trevligt hotell och Patpong är livfullt! ;)

      Har bokat hotell nära Chao phraya River i det kvarteret jag brukar bo, banglamphu! Nära till mina favoritställen osv. Nu är det inte långt kvar!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s