In Bangkok

20130923-161859.jpg

20130923-161911.jpg

20130923-161921.jpg

20130923-161929.jpg

20130923-161943.jpg

20130923-161953.jpg

Ja, nu är jag äntligen här i Bangkok! <3 Resan med Thai Airlines är jag helnöjd med, fick sitta i nödutgång så det satte verkligen guldkant på min flygtur! :) Men flygbolaget levererade.. Maten var jättegod(ovanligt när det gäller flygmat) och flygvärdinnorna var så gulliga, gav bra service och var så vackert klädda!

Planet var till 90% fyllt av thailändska bärplockare! Och stämningen var på topp då de nog var mycket glada över att få komma hem då de behandlas ganska så illa i vårt Sverige.. De körde en riktig 80-tals klapp efter att vi landade och jublade stort! :) Blev inbjuden av mina grannar till Isaan och vi bytte nummer, trevligt folk ha ha..;)

Taxiresan avslutades som vanligt med att chauffören gjorde Iq-test på mig dvs. försökte lura mig till att betala nån extra avgift på 200b, jag sa att jag tyckte det var dålig stil och han skämdes och erbjöd sig istället att bära in min stora väska! ;) they gotta try! :)

Hade sen tur att få checka in direkt! "U lucky lucky low season!":) Klockan var då kvart över sju så var mkt nöjd över att slippa vänta till lunch, flyt! Receptionisten försökte sälja in mig på olika turer men jag förklarade att jag var trött och behövde få sova lite och sen har samma person ringt mig 3 gånger! Första gången för att säga att jag glömde passet och det var ju bra!;) Andra gången för att vara misstänksam över att jag inte hade mitt "Departure card" i passet och bad mig komma med det:/ och tredje gången för att sälja WiFi haha! Det märks att det är lågsäsong! :)

Har nyss ätit en så himla god lunch här utanför längs floden och satt och bara njöt av hur bra det känns att vara här! Sen började det regna lite och jag tyckte det var jätteskönt medan personalen försökte tvångsevakuera mig inomhus, gud vad jag älskar dessa thailändare som försöker så till den fullaste grad att göra en nöjd och hur de bara inte kan se på och låta mig sitta i duggregnet ha ha men jag satt kvar!

Vilar lite nu igen och har pratat med Man med familj osv. Tänkte ta mig en mysig eftermiddags promenad ner till Chao Phraya och köpa lite färsk frukt och knäppa lite fina bilder.

So thats it! Där fick ni en lååång update och det kommer fler precis som jag lovat!;)

9 tankar på “In Bangkok

  • Bhiman Inn, det är helt OK om man tar nåt av de finare rummen. Poolen, läget och restaurangen är jättebra! Annars brukar jag bo på Fortville brevid också helt OK men ingen pool;) Men hamnade egentligen på dessa ställen för att min vän var manager här förut.

 1. Nja,
  kanske borde du nyansera kommentaren att bärplockarna hanterats illa i Sverige.
  Vad jag förstår, så har det THAILÄNDSKA bemanningsföretagit inte uppfyllt sina åtagande.
  Bla att betala lön!
  Svenska myndigheter har lyckats få till stånd hjälp till bärplockarna via Thailändska arbetsministeriet. Hjälp med att stämma den Thailändska parten, garanterad hemresa (betald) osv.
  Du kanske har en helt annan bild än min, men det verkar vara fula Thai fiskar som lurar bärplockarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s