House hunting mak mak;)

20131006-114127.jpg
Har sen jag anlände till Koh Phangan i förrgår letat hus som jag ska hyra en månad. Har kollat säkert 50 hus och standarden och priserna varierar verkligen om man säger så;) Allt från 5000b – 30.000b för typ samma slags hus.. Är inte så kräsen då det bara gäller en månad men vill ha WiFi, kök, en bekväm säng, badrum, uteplats och hammock och rent och fräscht såklart;) Just nu har jag två olika som jag fastnat för det ena är ett nytt concrete house och det andra ett mörkt trähus thaistyle men ändå fräscht. Så jag har extrem beslutsångest right now!? Och de begär samma pris för båda och på ena stället blev jag kär i ägaren hon var så gullig och vid det andra bor det en bekant tjej från England som är jättetrevlig så det är svårt att välja..

Annars så blev jag erbjuden jobb på en resort efter 10 min på ön så jag jobbade igårkväll som bartender/servitris/informatör/värdinna åt 60 americanos, lite väl högljutt för min smak men ett roligt jobb ändå.;)

20131006-120849.jpg

2 tankar på “House hunting mak mak;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s