Busy Days! :)

20131013-143836.jpg
Har varit några fartfyllda dagar nu med party och övernattning i Haad Salad(bilden) hos goda vänner och en rolig utekväll på Rasta Home i Fredags och Barbeque Party hos Jang & Chris igår så idag njuter jag av att bara ta det lugnt hemma och fixa med lite olika online jobb, skriva och redigera bilder etc. fast det behövs oftast ingen redigering då Koh Phangan visar sig från sin bästa sida med underbart soligt väder och blå himmel var dag! :)

Mindre trevligt var min start på dagen idag, gick nyvaken ut i köket för att fixa kaffe och kom på idén att göra isbitar till Limejuice senare och när jag öppnade frysfacket fick jag träffa en inneboende plus ägg som jag missat… :/

20131013-145059.jpg
Har ju tvingats döda såna förut men det blev bara en sån chock så jag väckte nog halva ön när jag skrek..;) och den är fortfarande i frysen, tänkte att ägaren kunde få ta ut den sen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s