Orm till Kaffet! ;)

20131017-114730.jpg
Idag när jag satt som vanligt och morgon filosoferade och drack kaffe fick jag plötsligt se en svart orm i en av palmerna utanför, ja de klättrar i träden här. Lite kul för igår när jag Skypade med min väninna och beklagade mig över alla kryp/djur här i huset så sa jag att så länge det inte kommer en orm så är det lugnt! Så självklart kom ormen idag! :)

Här är en gammal bild från 2 år sen vid baren, försökte jämföra för att klura ut om den är giftig eller inte..

20131017-115510.jpg
Och här är en bild från dagens orm, tog bilden med min Canon och sen fotade jag displayen med min IPhone för jag är lite stressad så orkar inte föra över bilden oldstyle..;)

20131017-115747.jpg
Men visst ser det ut att vara samma typ av orm.. Svart, lite glansig, strax över metern lång etc. Man är så rolig för han säger cobra och giftig ”stay away, take care” Jag tror inte det är en cobra, fast Iofs en ung kobra isf. Men vet ju så pass mycket så att det är ju inte den typiska ”coconut snaken” som brukar bo i palmerna för de är gröna el bruna denna är ju kolsvart! Men vet också att Man alltid vill skrämma mig för han vet att jag alltid vill gå nära och fota osv! ;) Nog om ormen så länge den inte är inne i huset så stör den mig inte.

Iförrgår hade jag ett annat morgon moment av den trevligare sorten nämligen en stor fjäril som satt sig i min handflata och min Thai väninna fullkomligt älskar när jag berättar såna grejer för hon berättar då i sin tur vad det betyder i andevärlden/inom buddismen och det är intressant, fjäril är förändring och symbol för tur så nu ska jag fråga henne om ormen ikväll! Men vet att orm förknippas med att ”something coming your way” eller baby på väg..;) Let’s see!?

2 tankar på “Orm till Kaffet! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s