6 tankar på “Its a beautiful Day!

    • Det är Haad Salad på Nordvästra Koh Phangan närmare bestämt Asia Bungalows.

      Från Lanta till Surat Thani är minibuss hela vägen enklast. Och jag som skulle till Donsak piren blev glatt överraskad över att det numer finns direktbuss dit så jag behövde inte sitta och vänta i Surat Thani. Bokade dagen innan, blev upphämtad i Klong Nin Beach och körd hela vägen med endast ett litet stopp för toalett/mat.

    • Vad kul att ni ska till underbara Asien! Nej, det är ju verkligen tragiskt med Filippinerna, man blir så ledsen för folket. Men annars är det ju ett topnoch land att besöka, så vackert! Och turister behövs nu men känns det för nedstämt så kanske ni kan boka om? Hoppas det löser sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s