Busy Living 😄

De senaste dagarna har jag försökt att njuta av Koh Phangan allt vad jag kan med tvÄ Job2Do beachpartyn :) , hÀlsat pÄ vÀnner, besökt mina favvo platser osv. för jag flyttar frÄn ön om 3 dagar för nya Àventyr! SÄ imorn kommer Man hit för att underlÀtta min flytt och sen blir det hans hem i nÄgra dagar och sen upp till livliga Bangkok för att möta min bror som anlÀnder den 13:e! :) NÄgot som jag ser mycket fram imot!! :)

20131203-125721.jpg

20131203-125729.jpg

20131203-125741.jpg

20131203-125815.jpg Var pÄ Big C och upptÀckte att de hade bearnaise sÄs och massa andra farang grejer sÄ jag köpte en del och tÀnkte passa pÄ att Àta lite vÀsterlÀndskt innan jag ska till Man..;) Men ingen behöver inhandla den sÄsen för det var tyvÀrr inte bearnaise sÄs utan mer majonÀs med konstig krydda men bolognesen var OK, sÀkert hÀst men ok!;)

20131203-130626.jpg Fanns sÄ jÀkla mycket bra matvaror! NÄgot man saknar i tex. Khanom..

2 tankar pĂ„ “Busy Living 😄

  1. I’ve wondered for a while, how did you and man meet and everything. I wanna know. I haven’t been reading your blog long enough to know. :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s