Support the people of Thailand!💛

Igår gick vi och lyssnade på Suthep och de andra. Mycket intressant att se i verkligheten efter att ha följt debatten på tv varje kväll! Så mycket folk men mycket städat och fredligt.

20131214-171303.jpg

20131214-171313.jpg

20131214-171322.jpg Är du i Bangkok så gå dit!

4 tankar på “Support the people of Thailand!💛

  1. Fattar inte direkt. Menar ni att man ska stödja den minoriteten som vill bojkotta en demokratisk vald regeringen och som gärna ställer sig bakom en statskupp, som ansvarar för mörd på en polis och en tyskjournalist? Som tog sig med våld hos olika myndigheter och som kastat hemgjorda bomber mot myndigheterna? För som jag förstår är bara denna minoritet som står på gatan och ”protesterar” alltså,, bland annat bojkottar nya val. D.v.s grunden för demokratin, att man ska välja sina representanter.

    • Du får nog ta och åka dit själv så du får se att det endast inte är en liten minoritet som kastar bomber som håller till där! 50% är gamla och barnfamiljer som samlats för att lyssna på debatten. Och alla som jag känner som åkt dit vill visst ha val!???

  2. Jag stödjer folket i Thailand, men inte den extrem höger minoritet som bojkottar regeringen, för att stödja dem är inte att stödja folket i Thailand.

    • Det är inte bara en viss liten minoritet eller grupp som samlats där jag har vänner unga som gamla som åker dit för att det är en stor grej, historia skrivs! Min pojkväns familj tillhör inte den minoriteten ni hängt upp er på men de vill ändå åka dit för att lyssna på debatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s