Dirty Beach in Khanom..

IMG_9824

Så var jag och min Mamma tillbaks i Khanom där det gått höga vågor och tydligen varit ganska så starka vindar när jag varit iväg(& fortfarande är). Och det syns på stranden som är full av skit som spolats upp. Tyvärr så kommer väl de mesta av grejerna inifrån vattendrag, folk som skickar sopor i floden etc. då de vimmlar av skor, medicinflaskor, lysrör, tändare leksaker etc. Himla TRIST tycker jag! Hoppas vinden snart ger sig så stränderna får vara fina och paradisiska istället för små soptippar!;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s