VOTEVOTEVOTE.. :)

IMG_1278

Igår var vi på en fin utflykt i Norra Khanom hela dagen och kvällen;) såg bla ett urgammalt tempel/stupa utav korall med fin utsikt plus vilda apor för första gången här i Khanom! Så idag när jag legat i sängen hela dagen med ryggont efter ett oturligt fall från en hängmatta så glädjs jag iaf utav tanken på gårdagen! :)

Och om ni vill göra mig ännu lite gladare så in och RÖSTA på mig i SkyScanners Resebloggs tävling som jag är finalist i!

http://www.skyscanner.se/bloscars/2014/sophielivesinthailand

5 tankar på “VOTEVOTEVOTE.. :)

 1. Hejsan! Måste först och främst säga att bilderna på din blogg är extremt fina och innehållet kul att läsa det med. Därför har jag även röstat =)

  Jag tänkte även höra vad du har för slags visum? För du planerar väl att stanna rätt länge eller?
  Jag var i Thailand långa perioder för ca tio år sedan och då var det ju bara att åka över gränsen hur många ggr som helst, men nu är det ju ändrade regler… Tänkte åka en längre tid nu igen och vad jag föestår så är det längsta turistvisat totalt sju månader? Typ 60+60+60+30?

  Mvh Susanna

 2. Hej Susanna!

  Jag kör alltid på vanligt turistvisa och endast dubbelt då trippel vart för krångligt att fixa med tex bevis på andra och tredje utresa etc. jag har svårt för att planera så långt fram i tiden.. så jag har 60+30+60+30(man kan vara lite fräck och försöka förlänga 30 dagar efter varje 60 de flesta som gör det lyckas) sen kan man när man landar i Thailand strunta i att fylla i sitt Visa nr på Arrival lappen och på så sätt tjäna en månad till genom att gå in på de 30 dagarna som man då får. Men jag gillar inte detta systemet alls med att hålla på att åka ut och in ur landet och hoppas på förbättring i framtiden. Men tror de ändrat de gamla reglerna för ingen verkar bry sig om att man åker upprepade gånger? Lättast att fixa nytt visum ska just nu vara i Laos vad jag hört.

  När och vart åker du? Spännande! :)

  Lycka till! Och tack för dina vänliga ord och röst!;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s