Take me some place where there’s music and there’s laughter

Tiden flyger iväg även om det ibland inte känns så. Men nu är det endast 2 veckor kvar tills jag befinner mig i härliga Khanom igen, blir så glad bara jag tänker på det! :) Att få vara på en plats där man trivs så otroligt bra är lyx och jag tycker fler människor borde ta chansen att våga vidga sina yver lite om tillfälle ges. Resa och expandera just dina horisonter och drömmar samt var öppen för lite nya kulturer och intryck. I den värld vi lever i idag är det inget fel med det! So if you can, go follow your dreams..

relax rekkhanom7rekkhanom620140527-203218.jpg 20140527-203149.jpg 20140527-203232.jpg 20140527-203104.jpg 20140428-110112.jpg IMG_1560 20140713-135243.jpg

My happy place is Khanom, which one is yours?

5 tankar på “Take me some place where there’s music and there’s laughter

 1. Ja du, Sophie, nu gör jag det. Helt plötsligt fick inlevelsen att börja med något nytt. Har börjat att bli pensionär. Ledig fredagar och måndagar. Jobba bara 3. Ljuvligt! Förra vecka bestämde jag!
  Nu flyttar jag! Satte upp mig för lägenhetsköp i Jönköping och sluta jobba helt nästa höst.
  Nu gör jag det. Leva livet och göra vad jag känner för dagen. Resa!
  Funderar att om 1 månad dra till Mexico.
  Hur har det gått med husförsäljningen?
  Önskar dig underbar tid i ditt älskade Thailand och Man.
  Kram Berit

  • Hej Berit! Det låter härligt & välförtjänt. Jönköping är en trevlig stad tycker jag & så fint vid Vättern. Gillar en Libanesisk restaurang där som har så god mat & magdans show ibland, du får testa! :) Så spännande med Mexico, har alltid velat åka dit så du får berätta hur det var. Ingen lycka med huset men är inte särskilt förvånad, det blir när det blir. Tack för en trevlig kommentar och lycka till med allt & ha det så bra! Kram :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s