Paradise🌴

   
    
    
   
#LoveKhanom ❤️🌴☀️

5 tankar på “Paradise🌴

 1. Hej, vi är ett par som är i Kuala Lumpur i februari och vill ha tio dagar på en strand. Hittar inget i Malaysia så tänkte kanske Khanom. Har du ett ställe att rekommendera? Beach, god mat, så få människor runt som möjligt …, alltså ingen Chaweng, fint vatten, bra standard på ”hytt” … Det lilla stället du rekommenderar har ingen hemsida eller hur?

  • Hej Maria. Finns inga Chaweng här 😂 👍🏻Men Khanom är mycket vackert , genuint och trevligt för den som förstår värdet på ett sånthär orört ställe.👌🏻 Ni ska nog leta efter nåt på Nadan Beach(huvud stranden) där utbudet är störst. Boende gör man bäst i att leta upp själv tror jag för det är så olika vad som är bra för olika slags människor. Finns alla olika standarder så bara att välja och vraka. Ta in nånstans och åk runt och kolla första dagen. Det lilla stället är mkt enkelt men varma härliga människor som man blir väl mött av. Nej, de har tyvärr ingen hemsida därför jag nämner dem här så kanske någon ser. Vi som är här längre hyr hus månadsvis så vi har inte jättestor koll på hotellens exskta rumstandard men finns absolut några bra ställen. Fråga gärna mer.👍🏻

 2. Hej Sophie, kul at følge din blog, da vi også elsker thailand (mig og fruen :)
  har været der 3 gange, de sidste par år.
  Nu vil vi gerne afsted igen i juni/juli, og tænkte på Khanom, har ikke været der, kun på koh phang nag og koh tao. Har ellers været i (phuket ,krabi, khaosok,phiphi,ko lanta, railay,ao nang)
  Er der lukket lidt ned i juni/juli i Khanom, er der butikker i nærheden, eller kun restaurenter ??
  vi tænker at bo noget af tiden ved hovedstranden.
  Tack, ha det så trevligt :)

  • Hej Kenneth. Det brukar vara väldigt fint vid juni/juli tycker jag men alltid svårt att veta exakt väder. Khanom är hel klart värt ett besök! Och ja bo vid huvudstranden först där det finns mer utbud. Inte så mycket butiker men finns några uppe i stan men här handlar vi mest på marknaderna där det mesta finns. Annars finns det shoppingcenter i Surat en timm bort om man vill göra en dagstur. Restauranter finns det många bra, kan göra en lista på mina favoriter. Tack ha det gott själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s