Accommodation

For Accomodation options in Khanom or Koh Phangan just contact me and I do my best to help! ;)

In Khanom my favourite Accommodation is @ WhiteBeach Service/Nai Phlao Beach. This Family run place is just amazing, so friendly, good price and fantastic thaifood.

WhiteBeachService

When it comes to renting Houses per month or longterm in Khanom I can recomend Yadaview @ Nadan Beach. Their houses has everything you need and is well-maintained and the owner is very friendly.

YadaView

 

7 tankar på “Accommodation

 1. Hej! Hittade din fantaistiska blogg när vi jagade info om Khanom, tack för den.
  Du hjälpte oss att ta beslutet att vi vill avsluta vår treveckors semester i Thailand merd en vecka i Khanom. Jag skulle vilja ta ditt erbjudande på denna sidan om hjälp.
  Skulle vara kul om du kunde kontakta mig på denna epostaddress

  • Hej Stefan!

   Vad kul att ni vill åka till Khanom! Ser tyvärr inte din mailadress måste vara nåt tillfälligt fel på sidan.

   Lite tips.. ;)

   Bästa säsongen i Khanom är mellan Januari och April då är vädret och stränderna som bäst. Brukar alltid varna besökare för att ibland när det går höga vågor så blir stränderna nerskitade. Men utanför resorterna städar de upp och håller det fint. Sen är ju inte Khanom jätte turistigt så utbudet på olika grejer är mindre. Men å andra sidan så vinner man mycket på det och slipper strandförsäljare osv. Och möts överallt av trevliga Thailändare som ej hunnit att tröttna på turismen. Jag har fastnat för Khanoms lugn och natur och vackra landskap samt öde stränder och mysiga marknader! Så gillar ni vad ni ser på mina bilder så ska ni absolut åka!

   Hjälper gärna till.

   Sophie

   • Tack! Jag hade för mig att man såg mailen på wordpress adminsida, nåja.
    Vi tänkte åka dit andra veckan i januari och vi undviker helst de vanliga turiststråken… Vi är lite bekväma av oss (numera) så vi vill gärna ha ett litet mellanklassboende i bungalows. Är Talkoo beach resort något att rekommendera?

   • Hej igen!

    Helt riktigt och idag ser jag din mail igår var det fyrkantiga tecken.

    Jag har personligen aldrig bott på Talkoo Beach men det verkar populärt.
    Har hört folk säga att man måste bo på strandsidan. De som hamnat på andra sidan vägen har inte varit nöjda. Och det ser trist ut när man åker förbi. Har även blivit tipsad om att de har solstolar och beachbar vilket inte alla har. ;) Annars så är CC Beach Bar populärt.

   • Tack för tipsen om CC, skall också undersökas.
    Har du vägen förbi Talkoo, så gärna.
    Några av hotellen står redan som fullbokade för de datum vi skall dit men jag misstänker att det lika gärna kan vara att de inte gjort dem bokningsbara än…

 2. Hej
  Vi åker till Kahnom på midsommar afton. Två vuxna och två barn 2 6 år. Hur tar vi oss lättast från surathani flygplats till Khanom? Vi ska bo på talkoo Beach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s